Waarom heb ik voor het haarmerk Natulique gekozen?

In de salon krijg ik vaak de vraag waarom ik voor het merk Natulique heb gekozen en wat mijn ervaringen hierin zijn.. Zal voor jullie een aantal punten toelichten over Natulique.

Natulique is duurzaam, 95% tot 100% gecertificeerd organisch- natuurlijke producten en komt uit Denemarken. Daarnaast heeft Natulique gerecyclede verpakking, doet aan verantwoorde marketing, kiest voor duurzame productie en is 360BIOCERT gecertificeerd. 

Net zoals ik al bewuster kies met wat ik eet en drink vond ik het ook steeds belangrijker worden om voor mijn huid en haar natuurlijke producten te gebruiken. Toen ik plannen maakten met mijn salon en op zoek was naar een haar merk kreeg ik een super tip van een vriendin van mij over Natulique. Bij de eerste kennismaking en inspiratie dag was ik al gelijk verkocht!

De kleur producten van Natulique zijn vrij van PPD, resorcinol, ammoniak, parabenen en SLS. Wat je wel terug vind in de haarkleuringen zijn veel verzorgende oliën zoals zonnebloemzaad, jojoba, abrikoos en kokosolie. Vroeger heb ik met merken gewerkt die agressieve chemicaliën verwerkte in de verf producten waardoor ik soms zo misselijk werd dat ik zeker nu een groot verschil merk met Natulique en uiteindelijk voor mij maar ook voor de klant gezondheid veel beter is. 

Wat ik zo fijn vind aan de verzorging en styling producten van Natulique is dat het niet zichtbaar is in het haar, niet plakt en makkelijk uitwasbaar is. Ook in deze producten worden alleen 95% tot 100% gecertificeerde organisch- natuurlijke ingredienten verwerkt. Mijn top 3 om je haar meer body, verzorging en glans te geven zijn; Intensive hairmask €24,- / Root lifter volume tonic €22,- / Volumizing dry shampoo €25,-